уторак, 11. фебруар 2014.

                                                   .....ANTISTRES MASAZA.....

Antistres masaža je jedan je od najlakših načina postizanja očuvanja zdravlja, a primjenjuje se hiljadama godina unazad,pa tako i do danasnjih dana. Ima snažno delovanje na zdravlje i raspoloženje. Stres se u našem telu najčešće nakuplja u obliku napetosti koja je često uzrokovana dugotrajnim sedenjem, nedovoljnim razgibavanjem i užurbanim načinom života.

Antistres masaža predstavlja kombinaciju terapeutske i relax masaže.Primena ove vrste masaže zahteva upotrebu posebnih vrsta ulja,koja imaju efekat aromaterapije,jer putem čula mirisa utiču na centralni nervni sistem,u smislu opuštanja i relaksacije. Ulja znatno reduciraju bol i uspešno otklanjaju nakupljenu napetost i toksine iz tela,pa time vraćaju vitalnost i životnu energiju.

Ova masaža izuzetno opušta, harmonizuje energiju tela i uspostavlja dobar protok cirkulacije i limfnog toka, potiče detoksikaciju, opušta mišiće, podstiče probavu, a stimulirajući limfni sistem ubrzava izlučivanje otpadnih materija. Preporučuje se osobama koje su izložene stresu i žive brzim načinom života.

***Ukoliko želite antistres masažu,ili neke druge vrste masaže (terapeutska,sportska,relax),ili vežbe i rehabilitacione usluge nakon određenih patoloških stanja i klinčkih slika,možete pisati u inbox ili na kontakt telefon:064/2586-177.Diplomirani strukovni fizioterapeut i nastavnik masaže,sa iskustvom u struci.

Udahnite život!

Нема коментара:

Постави коментар