субота, 15. фебруар 2014.

                                               ZASTO JE SVE DOBRA MASAZA...?

Masaza je veoma dobra za: 
  1. centralni nervni sistem p
  2. oboljsava krvotok, 
  3. ubrzava metabolizam, 
  4. opušta misice.

Profesionalna masaza pomoci ce vasem organizmu da se oslobodi toksina tako sto stimulise limfni sistem.

Ukoliko imate bolove ili se oporavljate od neke povrede, nakon masaze osecacete se mnogo bolje.

Postoji vise vrsta masaza,a glavna podela je:

Higijenska masaza -koja potpomaze opsti razvoj organizma
Sportska masaza -kojom se postize bolja cirkulacija
Terapeutska masaza kojom se deluje na bolesni organizam


Rucne (manuelne) masaze sprovode se upotrebom prirodnih mirisnih ulja koja ulaze u organizam kroz kozu i potom se sire kroz krvotok i tako pojacavaju cirkulaciju, opustaju telo i oslobadjaju ga od toksina.

Jedna od najpopularnijih tehnika rucne masaze je Svedska masaza koja se smatra osnovnom preventivnom masazom.

Ukoliko imate dodatnih pitanja,ili zelite da zakazete tretman masaze ili vezbe i/ili  rehabilitacione usluge,mozete pisati putem formulara koji se nalazi sa desne strane, ili kontaktirati na broj:

                                                       
                                                    064/2586-177.
 

Diplomirani strukovni fizioterapeut i nastavnik masaze sa iskustvom u struci.Beograd
                                   Фотографија: .....ANTISTRES MASAZA.....

Antistres masaža je jedan je od najlakših načina postizanja očuvanja zdravlja, a primjenjuje se hiljadama godina unazad,pa tako i do danasnjih dana. Ima snažno delovanje na zdravlje i raspoloženje. Stres se u našem telu najčešće nakuplja u obliku napetosti koja je često uzrokovana dugotrajnim sedenjem, nedovoljnim razgibavanjem i užurbanim načinom života.

Antistres masaža predstavlja kombinaciju terapeutske i relax masaže.Primena ove vrste masaže zahteva upotrebu posebnih vrsta ulja,koja imaju efekat aromaterapije,jer putem čula mirisa utiču na centralni nervni sistem,u smislu opuštanja i relaksacije. Ulja znatno reduciraju bol i uspešno otklanjaju nakupljenu napetost i toksine iz tela,pa time vraćaju vitalnost i životnu energiju.

Ova masaža izuzetno opušta, harmonizuje energiju tela i uspostavlja dobar protok cirkulacije i limfnog toka, potiče detoksikaciju, opušta mišiće, podstiče probavu, a stimulirajući limfni sistem ubrzava izlučivanje otpadnih materija. Preporučuje se osobama koje su izložene stresu i žive brzim načinom života.

***Ukoliko želite antistres masažu,ili neke druge vrste masaže (terapeutska,sportska,relax),ili vežbe i rehabilitacione usluge nakon određenih patoloških stanja i klinčkih slika,možete pisati u inbox ili na kontakt telefon:064/2586-177.Diplomirani strukovni fizioterapeut i nastavnik masaže,sa iskustvom u struci.

Udahnite život!

Нема коментара:

Постави коментар