уторак, 4. март 2014.



                                             > FIZIOTERAPIJA I FIZIOTERAPEUT<


Fizioterapija je zdravstvena profesija koja osigurava i pruža usluge ljudima s ciljem razvoja, održavanja i obnavljanja maksimalne pokretljivosti uz usavršavanje kvaliteta kretanja i funkcionalnih mogućnosti tokom cilog ljudskog veka.

Fizioterapeut je zdravstveni stručnjak koji upravlja procesom fizioterapije. Radi s osobama svih dobi kako bi održao i podstakao zdravlje i kako bi podržao restituciju funkcije i samostalnost kada pojedinci imaju probleme izazvane bilo kojim poremećajem koji se odražava na sistemu  za pokretanje i/ili onesposobljenosti koja je proizvod tih poremećaja. 

Fizioterapeut je kroz sistem edukacije osposobljen i kvalifikovan za sudelovanje u postupcima procene bolesnika,ali delovanju u terapiji i rehabilitaciji/habilitaciji, kao i u područjima prevencije i procene učinka.
Fizioterapeut radi prema etičkim i stručnim načelima zdravstvenog radnika u skladu s etičkim kodeksom fizioterapeuta i utvrđenim standardima fizioterapijske prakse.

 *** Za detaljnije informacije i zakzivanje tretmna (masaza ili vezbe u rehabilitaciji),mozete pisati preko formulara ili kontaktirati na broj telefona:064/2586-177.
Diplomirani strukovni fizioterapeut sa iskustvom u struci i nastavnik (edukator)masaze!Pratite nas i na: www.facebook.com/profi.masaza

Нема коментара:

Постави коментар